Over Lisette

IMG_1321

Lisette Fladijn woont in Oosterbeek en is in 2018 haar onderneming ‘Fladijn ondernemingsontwerp & administratie’ begonnen.

Lisette heeft eerst de HBO-opleiding Accountancy aan de Hanzehogeschool in Groningen gevolgd en daarna de master Small Business & Entrepreneurschip (bedrijfskunde) aan de Rijksuniversiteit Groningen. Beide opleidingen heeft ze met succes afgerond.

Haar werkervaring heeft Lisette opgedaan als Senior-assistent accountant bij Deloitte op de MKB-afdeling, als bedrijfsvoorlichter bij KVK. Momenteel is ze werkzaam bij het Graafschap College als beleidsondersteunend en financieel adviseur. 

Sinds 2010 heeft ze verschillende ondernemingen van haar man begeleid en ondersteund met de bedrijfsvoering en de administratie. 

In 2018 heeft ze haar eigen onderneming opgezet en richt ze zich op het ontwerpen, vormgeven, adviseren en administreren van ondernemingen. 

Daarnaast verzorgt ze een tweetal cursussen ‘Start je eigen onderneming’ en ‘Hoe doe ik mijn administratie?’

 

In haar vrije tijd mag ze graag met haar interieur en huisinrichting bezig zijn en maakt ze graag nieuwe ontwerpen voor haar interieur. Daarnaast vindt ze het leuk om in de tuin bezig te zijn en met haar gezin tijd door te brengen. Om te ontspannen doet ze aan jumping fitness, pilates en yin-yoga.
Samen met haar man Fariwar, haar 2 zoontjes en haar dochtertje woont ze met plezier in Oosterbeek.

Lisette motiveert en inspireert ondernemers. Laat ze over hun onderneming nadenken en stelt ze doelgerichte vragen. Ze brengt structuur aan in hun onderneming en administratie en helpt de ondernemer zijn eigen onderneming ontwerpen

Lisette heeft haar kennis en ervaring opgedaan bij

Advies, belastingen, administratie, jaarrekening, regelgeving, rechtsvorm

Accountancy

Master Small Business & Entrepreneurship

Senior assistent-accountant

Bedrijfsvoorlichter